Volleybaltoernooi Wisky groot succes

Vrijdag 19 april vond na een lange tijd van afwezigheid weer een volleybaltoernooi plaats. Voorheen genaamd het buurtentoernooi konden vanaf dit jaar verschillende teams zich aanmelden, collega’s, vrienden, familie etc. Veertien teams hadden zich aangemeld, er werden twee poules opgesteld en om 19:30 uur kon de strijd om de beker los barsten.

En strijd konden we het zeker noemen onder luid gejuich werd ieder punt gevierd, en waren de teams aan elkaar gewaagd. Ook was er veel publiek en supporters aanwezig want de tribunes waren goed gevuld.

Na alle poule wedstrijden moest de wedstrijdleiding gaan rekenen, er waren meerdere teams met hetzelfde aantal punten. Al snel bleek dat team Wussein van poule B die zich al hadden gesetteld op de tribune zich weer moesten omkleden om het in de finale op te nemen tegen ’t Lontsje van poule A.

De teams in de finale gingen gelijk op, het werd een spannende strijd. Maar naar 15 minuten spelen wist team ’t Lontsje toch te winnen. Na afloop van het toernooi vond de prijsuitreiking in de foyer plaats met aansluitend een loterij. We kunnen terug kijken op een fantastisch toernooi en willen MFC De Driuwpolle bedanken voor de fijne samenwerking.

Alle teams, sponsoren en supporters bedankt voor jullie komst en graag tot volgend jaar!

Team ’t Lontsje