Meisjes B KAMPIOEN!

Op vrijdag 5 april jl. vond DE wedstrijd van het seizoen plaats voor de meisjes B. Zij konden namelijk kampioen worden maar moesten het opnemen tegen de nummer 2 VC Joure. VC Joure stond gelijk met het punten aantal maar had één wedstrijd meer gespeeld. Om 19:00 uur begon de strijd voor het kampioenschap in het MFC, de tribune zat vol met publiek om de dames naar de overwinning te juichen.

De eerste set speelden de meiden fantastisch en werd het al snel 1-0 voorsprong, ook de tweede set werd snel gewonnen. Tijdens de derde set werd het spannend de zenuwen namen de overhand want de winst konden de meiden al ruiken, maar tegenstander VC Joure wist deze spannende set toch te winnen. Tijdens de vierde en beslissende set moest het gebeuren, wonnen de meiden deze set dan waren ze kampioen, verloren ze deze dan moest de vijfde set worden gespeeld.

De zenuwen van de meiden waren te voelen op de tribune want VC Joure kwam op voorsprong, maar onze meiden lieten zich niet gek maken. Door een fantastische reeks opslagen wisten de meiden de voorsprong over te nemen, en kwamen er nog een aantal prachtige aanvallen. Bij de stand 24-17 kwam de laatste en de beslissende opslag van Wisky, deze opslag zorgde na een pass bij de tegenstander dat de bal uit het veld ging en daarmee haalden de meiden van Wisky de 25-17 stand en wonnen ze!