Covid-19

Het houdt ons allemaal bezig, het Corona-virus. In alle opzichten wordt seizoen 2020-2021 een bijzonder jaar. Clubs moeten extra werk verzetten en van leden wordt ook het nodige verwacht. Met elkaar werken we aan een veilige sportomgeving, waar we de kans op besmetting zo klein mogelijk willen houden. Voor onze protocollen verwijzen wij jullie naar onze Covid-pagina. Lees deze goed door voordat je naar de sporthal komt!

Nieuwe shirts!

Dit jaar mogen alle leden van WISKY in nieuwe shirts lopen. Deze shirts zijn mede mogelijk gemaakt door Kuipers Woudsend.

Gevulde speculaasactie

Op dinsdag 19 november 2019 komen de jeugdleden van vc WISKY bij u aan de deur om ten bate van onze vereniging gevulde speculaas te verkopen. De opbrengst van de actie wordt geïnvesteerd in nieuwe materialen.

Tot ziens op 19 november!

Contractverlenging Hoofdsponsor Kuipers

Wij zijn erg blij te vermelden dat Kuipers Woudsend ons ook voor de komende vijf jaar wil steunen. Kuipers Woudsend is al jarenlang verbonden aan de volleybalvereniging. Van de bijdrage die Kuipers levert worden eens in de vijf jaar nieuwe wedstrijdshirts gekocht.

Nieuwe CMV regels

Dit jaar zijn er nieuwe spelregels voor de CMV-teams. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd bij de niveaus 1 t/m 3. De CMV-spelregels zijn overzichtelijk weergegeven op spelregelkaarten, deze zijn hier te downloaden. Wil je meer weten over het CMV volleybal ga kijk dan eens op de CMV pagina van de Nevobo.

Nieuwe spelregels

Naast de aanpassingen van de spelregels bij de CMV-teams zijn er dit jaar ook een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd bij de jeugd en senioren. Wil je weten wat er allemaal veranderd is, lees dan verder op nieuw seizoen, nieuwe regels.

Een nieuw seizoen

Dit jaar begint WISKY het seizoen met drie damesteams, een recreantenteam, een A-B en C-team, drie cmv-teams. Daarnaast zijn er al 8 nieuwe aanmeldingen. Maar er kan altijd meer bij. Door blessures en zwangerschappen kampen dames 1 en dames 2 met een tekort aan spelers. Weet je iemand die op tweede klasse niveau kan en wil spelen, laat het weten!

Daarnaast hebben we dit jaar voor het eerst een team dat deelneemt aan de recreantencompetitie van de Nevobo. Je speelt 1 keer in de maand op vrijdagavond een competitiewedstrijd en traint 1 keer in de week. Kun je dus niet elke week competitie spelen dan is dit misschien wel wat voor jou!

Wil je recreatief een balletje slaan dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. De recreanten trainen op dinsdagavond.

Weet je iemand of meerdere mensen die wel eens mee willen trainen/spelen neem dan contact op met de Technische Commissie.

Wij wensen iedereen plezierig en sportief seizoen!