Volleybaltoernooi Wisky groot succes

Vrijdag 19 april vond na een lange tijd van afwezigheid weer een volleybaltoernooi plaats. Voorheen genaamd het buurtentoernooi konden vanaf dit jaar verschillende teams zich aanmelden, collega’s, vrienden, familie etc. Veertien teams hadden zich aangemeld, er werden twee poules opgesteld en om 19:30 uur kon de strijd om de beker los barsten.

En strijd konden we het zeker noemen onder luid gejuich werd ieder punt gevierd, en waren de teams aan elkaar gewaagd. Ook was er veel publiek en supporters aanwezig want de tribunes waren goed gevuld.

Na alle poule wedstrijden moest de wedstrijdleiding gaan rekenen, er waren meerdere teams met hetzelfde aantal punten. Al snel bleek dat team Wussein van poule B die zich al hadden gesetteld op de tribune zich weer moesten omkleden om het in de finale op te nemen tegen ’t Lontsje van poule A.

De teams in de finale gingen gelijk op, het werd een spannende strijd. Maar naar 15 minuten spelen wist team ’t Lontsje toch te winnen. Na afloop van het toernooi vond de prijsuitreiking in de foyer plaats met aansluitend een loterij. We kunnen terug kijken op een fantastisch toernooi en willen MFC De Driuwpolle bedanken voor de fijne samenwerking.

Alle teams, sponsoren en supporters bedankt voor jullie komst en graag tot volgend jaar!

Team ’t Lontsje

Meisjes B KAMPIOEN!

Op vrijdag 5 april jl. vond DE wedstrijd van het seizoen plaats voor de meisjes B. Zij konden namelijk kampioen worden maar moesten het opnemen tegen de nummer 2 VC Joure. VC Joure stond gelijk met het punten aantal maar had één wedstrijd meer gespeeld. Om 19:00 uur begon de strijd voor het kampioenschap in het MFC, de tribune zat vol met publiek om de dames naar de overwinning te juichen.

De eerste set speelden de meiden fantastisch en werd het al snel 1-0 voorsprong, ook de tweede set werd snel gewonnen. Tijdens de derde set werd het spannend de zenuwen namen de overhand want de winst konden de meiden al ruiken, maar tegenstander VC Joure wist deze spannende set toch te winnen. Tijdens de vierde en beslissende set moest het gebeuren, wonnen de meiden deze set dan waren ze kampioen, verloren ze deze dan moest de vijfde set worden gespeeld.

De zenuwen van de meiden waren te voelen op de tribune want VC Joure kwam op voorsprong, maar onze meiden lieten zich niet gek maken. Door een fantastische reeks opslagen wisten de meiden de voorsprong over te nemen, en kwamen er nog een aantal prachtige aanvallen. Bij de stand 24-17 kwam de laatste en de beslissende opslag van Wisky, deze opslag zorgde na een pass bij de tegenstander dat de bal uit het veld ging en daarmee haalden de meiden van Wisky de 25-17 stand en wonnen ze!

Timmerfabriek de Jong nieuwe hoofdsponsor jasjes

Vanaf seizoen 2023-2024 hebben wij Timmerfabriek de Jong voor 5 jaar mogen toevoegen als één van onze hoofdsponsoren. Timmerfabriek de Jong gevestigd in Woudsend en is dé specialist in houten maatwerkoplossingen.

De Timmerfabriek heeft alle dames teams en meisjes B in nieuwe jasjes gestoken. We zijn erg blij dat directeur Ferdi de Jong deze samenwerking met Wisky is aangegaan.

Volleybaltoernooi Wisky

Op vrijdag 19 april organiseert volleybalvereniging Wisky weer een volleybaltoernooi. Alle teamsamenstellingen zijn toegestaan, dus trommel je vrienden, familie, collega’s, buurtgenoten op en geef je snel op via info@vcwisky.nl (graag ondervermelding van je teamnaam en contactpersoon + telefoonnummer)

Algemene informatie

  • Datum: Vrijdag 19 april 2024
  • Tijdstip: aanvang 19:00 uur (wedstrijden zullen starten om 19:30)
  • Locatie: MFC de Driuwpolle te Woudsend
  • Leeftijd: 16+
  • Minimaal 6 spelers per team
  • Inschrijfgeld: 25 euro per team (te betalen op de avond zelf via pin of contant)
  • Meedoen is op eigen risico, Wisky is niet aansprakelijk voor lichamelijkletsel

Kuipers Woudsend BV blijft hoofdsponsor Wisky

Met trots kunnen wij melden dat Kuipers Woudsend zich opnieuw voor 5 jaar heeft verbonden aan onze volleybalvereniging, Kuipers Woudsend is al geruime tijd verbonden aan onze club. Dat we deze samenwerking ook nu weer mogen voortzetten zijn wij erg blij mee. Alle teams zijn dit seizoen dan ook gestart in nieuwe shirts

Pupil van de wedstrijd Berber Bokma

Vrijdag 17 november jl. was onze pupil van de wedstrijd Berber aanwezig bij de wedstrijd van dames 1, waar zij de eerste opslag mocht verzorgen. Berber ontving een prachtige oorkonde en ging met het hele team op de foto. Het interview wat met haar in gehouden zal te lezen zijn in de driuwpolle van volgende maand.

Pupil van de wedstrijd Emma Okma

Vrijdag 3 november was onze pupil van de wedstrijd Emma aanwezig bij de wedstrijd van dames 1. Zij mocht de eerste opslag verzorgen, er is naar afloop een interview met haar gehouden, deze zal te lezen zijn in de Driuwpolle.

Gevulde speculaas actie

Op maandag 20 november 2023 is het weer zover en zal onze jeugd bij u langs komen aan de deur om speculaaskoeken te verkopen. En koek kost 2,50,- en de opbrengst hiervan is voor Wisky. Met dit geld zorgen we ervoor dat de contributies laag kunnen blijven zodat de sport voor ieder toegankelijk blijft en we materialen en clinics kunnen organiseren voor onze jeugdleden.

Spelregels CMV 2023-2024

Naast dat het seizoen voor de junioren en senioren weer is begonnen, mogen ook onze mini’s weer van start. Zij zullen dit seizoen deelnemen aan de competities in Workum en Sneek. Bijgevoegd de spelregels van alle niveau’s

Pupil van de wedstrijd: Hanna van der Meulen

Vrijdag 13 oktober was Hanna Pupil van de wedstrijd, zij mocht aanwezig zijn bij de wedstrijd van Dames 1. Er is een interview met Hanna gehouden, deze is te lezen in de dorpskrant van november 2023. Na afloop ontving ze een prachtige oorkonde.