Welkom bij volleybalvereniging WISKY

Volleybalvereniging WISKY is een kleine volleybalvereniging gevestigd in Woudsend.

Covid-19

Het houdt ons allemaal bezig, het Corona-virus. In alle opzichten wordt seizoen 2020-2021 een bijzonder jaar. Clubs moeten extra werk verzetten en van leden wordt ook het nodige verwacht. Met elkaar werken we aan een veilige sportomgeving, waar we de kans op besmetting zo klein mogelijk willen houden. Voor onze protocollen verwijzen wij jullie naar …

Lees verder

Nieuwe shirts!

Dit jaar mogen alle leden van WISKY in nieuwe shirts lopen. Deze shirts zijn mede mogelijk gemaakt door Kuipers Woudsend.

Lees verder

Gevulde speculaasactie

Op dinsdag 19 november 2019 komen de jeugdleden van vc WISKY bij u aan de deur om ten bate van onze vereniging gevulde speculaas te verkopen. De opbrengst van de actie wordt geïnvesteerd in nieuwe materialen. Tot ziens op 19 november!

Lees verder

Contractverlenging Hoofdsponsor Kuipers

Wij zijn erg blij te vermelden dat Kuipers Woudsend ons ook voor de komende vijf jaar wil steunen. Kuipers Woudsend is al jarenlang verbonden aan de volleybalvereniging. Van de bijdrage die Kuipers levert worden eens in de vijf jaar nieuwe wedstrijdshirts gekocht.

Lees verder

Nieuwe CMV regels

Dit jaar zijn er nieuwe spelregels voor de CMV-teams. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd bij de niveaus 1 t/m 3. De CMV-spelregels zijn overzichtelijk weergegeven op spelregelkaarten, deze zijn hier te downloaden. Wil je meer weten over het CMV volleybal ga kijk dan eens op de CMV pagina van de Nevobo.

Lees verder

Nieuwe spelregels

Naast de aanpassingen van de spelregels bij de CMV-teams zijn er dit jaar ook een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd bij de jeugd en senioren. Wil je weten wat er allemaal veranderd is, lees dan verder op nieuw seizoen, nieuwe regels.

Lees verder