Welkom bij volleybalvereniging WISKY

Volleybalvereniging WISKY is een kleine volleybalvereniging gevestigd in Woudsend. De club bestaat momenteel uit drie damesteams een recreantenteam, een A, B en C-team en bijna 30 CMV leden.

Nieuwe shirts!

Dit jaar mogen alle leden van WISKY in nieuwe shirts lopen. Deze shirts zijn mede mogelijk gemaakt door Kuipers Woudsend.

Meer lezen

Gevulde speculaasactie

Op dinsdag 19 november 2019 komen de jeugdleden van vc WISKY bij u aan de deur om ten bate van onze vereniging gevulde speculaas te verkopen. De opbrengst van de actie wordt geïnvesteerd in nieuwe materialen. Tot ziens op 19 november!

Meer lezen

Nieuwe trainer Dames 1 en 2

Dit seizoen heeft onze volleybalvereniging een nieuwe trainer aangesteld voor dames 1 en 2. Zijn naam is Jelte Bruinsma en is woonachtig in Sneek. Jelte is ook de coach van dames 1 en zal bij de thuiswedstrijden van dames 2 ook coachen.

Meer lezen

Contractverlenging Hoofdsponsor Kuipers

Wij zijn erg blij te vermelden dat Kuipers Woudsend ons ook voor de komende vijf jaar wil steunen. Kuipers Woudsend is al jarenlang verbonden aan de volleybalvereniging. Van de bijdrage die Kuipers levert worden eens in de vijf jaar nieuwe wedstrijdshirts gekocht.

Meer lezen

Nieuwe CMV regels

Dit jaar zijn er nieuwe spelregels voor de CMV-teams. De grootste wijzigingen zijn doorgevoerd bij de niveaus 1 t/m 3. De CMV-spelregels zijn overzichtelijk weergegeven op spelregelkaarten, deze zijn hier te downloaden. Wil je meer weten over het CMV volleybal ga kijk dan eens op de CMV pagina van de Nevobo.

Meer lezen

Nieuwe spelregels

Naast de aanpassingen van de spelregels bij de CMV-teams zijn er dit jaar ook een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd bij de jeugd en senioren. Wil je weten wat er allemaal veranderd is, lees dan verder op nieuw seizoen, nieuwe regels.

Meer lezen